sâmbătă, 31 august 2024

31

 E greu al dracului. Si-apoi ai zile din astea. Te bucuri ca-i curat, il pui pe Billie Rafoul - Could you be mine? si dansezi in timp ce faci zaharul ars pentru dobos. A trecut inca un an. Ti-e greu si ti-e si bine. Te redescoperi, din bucati pe care te chinui sa le reasamblezi precum un puzzle. Ti-e sufletul atat de plin c-ai reusit aseara sa stai cu ea, s-o vezi cum il imita pe Vasi sau cum iti pune cate o melodie faina. E cam singura din prezentul tau care-ti stie si trecutul in felul in care tu l-ai simtit. A fost langa tine mereu, mai putin cand n-a putut sa fie nici langa ea. Nu-i unul care iti aude subtilitatile cum o face ea. Iti permiti sa te dezbraci cu ea si pe dinauntru si pe dinafara.  Va ajutati una pe alta sa iesiti din noroi, ca doar v-ati ajutat si cand noroiul era doar o apa murdara. Cand are nevoie de ajutor sari ca arsa si incerci sa ajuti mai repede decat te ajuti pe tine. Cum altfel? Cand tu stii ce comoara de om e, cum durerea ei e si a ta si oricat te-ai chinui sa faci lumea sa o vada, stii ca nu-i unul sa inteleaga precum voi. Iti pleci capul si multumesti din nou c-o ai. 

Ti-e dor sa fii curtata. Zambesti cand vezi ca-ti ureaza la multi ani unul sau altul care ti-au marcat nopti sau ani, si-ti mai pune si-o imbratisare. Stii in adancul tau ca daca ati fii singuri intr-o camera v-ati zambi reciproc. Daca la un punct vietile voastre ori nu s-au potrivit, ori nu s-au putut intersecta din vreun motiv, ce s-a intalnit din noi a creat chimie si zambet. 

You're craving dupa o trezire cu mana intre picioare sau dupa o partida de betie care se lasa cu dansat pana dimineata. Ti-e dor de tine intreaga, de tine care te credeai atunci bucati, nestiind cat de bine ti-a fost. 

Adormi pe mainile mele si simt ca il tin pe Dumnezeu in brate. Imi zambesti cu dintii tai cu distanta intre ei. Ma musti de deget si razi zgomotos. Imi dai pupic de eschimos si ma lovesti cu palmele in obraji. Numai Dumnezeu putea sculpta un copil atat de fain. M-ai dus pe culmile fericirii si m-ai facut sa intru in camere intunecate din sufletu-mi.  Ne ajuti sa vedem ca putem mult mai mult decat credeam ca putem. 

Te descopar si acum, dupa atatia ani. Simt mai mult cate sacrificii am facut unul pentru altul si de cata bunavointa am dat parte. Cum, din cauza iubirii, ne-am pus mereu unul pe celalalt in fata. Vad zi de zi ce eforturi depui si nu ceri, ci doar oferi. Tot noi, in lumi si vieti diferite. Tot noi doi, doar ca acum trei. Te doresc si ma bucur de tine. Still growing strong. Pe poteci de roua cu dragoste noua. 

Niciun comentariu: